-------------------------------------
Waarom YourBIZZ

 

Ons initiatief
YourBIZZ is opgericht vanuit de gedachte dat jij zelf je eigen keuzes maakt en bepaalt wat je wilt doen in het leven. Als je een droom hebt zul jij hem zelf moeten waarmaken. Maar vergeet terwijl je hem waarmaakt niet om er van te genieten.

Daarom is onze lijfspreuk: Wish it, Dream it, Do it and Enjoy it!

Onze visie
Veel bedrijven nemen afscheid van oudere of vaak zieke werknemers. Daarnaast worden door de werkgever steeds hogere eisen gesteld aan de werknemer. Lang niet altijd kan of wil de werknemer daar (meer) aan voldoen. Noodgedwongen moeten deze werknemers op zoek gaan naar een andere baan of in het ergste geval terugvallen op een uitkering.
Met een economische teruggang die op de loer ligt worden de kansen op de arbeidsmarkt voor deze werkzoekenden zonder goede begeleiding alleen maar kleiner.

Tegelijkertijd zien wij steeds meer mensen besluiten om een eigen bedrijf te starten omdat ze niet meer afhankelijk willen zijn van een baas die boven hen staat en die voor hen bepaald wat goed voor ze is. Het starten van een eigen bedrijf wordt door de overheid zelfs sterk gestimuleerd. Deze startende ondernemers hebben een sterke behoefte aan ondersteuning. Tenslotte kun je als startende ondernemer in het begin niet alles weten of alles zelf doen.

Door deze bewegingen zal een sterke behoefte onstaan aan bedrijven die weten wat er op de moderne arbeidsmarkt te koop is en die in staat zijn om nieuwe interessante product/markt combinaties te maken die zowel voor de werknemer, de werkgever als de overheid winst kunnen opleveren. Die bedrijven moeten dan wel bewezen kundig en vaardig zijn (= gecertificeerd).

YourBIZZ is klaar om de kansen die deze bewegingen de komende jaren bieden ten volle te benutten.

Onze missie
Wij willen mensen helpen vanuit hun innerlijke kracht hun droombaan te vinden of een eigen onderneming te starten. Wij willen hen daarbij hetzelfde plezier en succes laten ervaren als wij zelf hebben.

Website and all contents © Copyright YourBIZZ 2007, All rights reserved.