-------------------------------------

 

RE-INTEGRATIE EN OUTPLACEMENT

Iedereen krijgt in zijn leven gewild of ongewild te maken met verandering.
Die verandering roept ook vaak diepere vragen in ons op als:

       - Wie ben ik? (persoonskenmerken)
       - Wat wil ik? (motivatie en interesses)
       - Wat kan ik? (competenties, capaciteiten)
       - Waar wil ik naar toe? (wensen en dromen)

Door het vinden van de antwoorden op bovenstaande vragen kun je de verandering accepteren en zelfs naar je hand te zetten.

Een effectief hulpmiddel bij het vinden van de antwoorden in jezelf is coaching. Door middel van intensieve gesprekken en opdrachten krijg je inzicht in je huidige functioneren en wordt er gewerkt aan mogelijke nieuwe uitdagingen in jouw leven.

Coaching helpt fantastisch wanneer je (beter) wilt leren omgaan met moeilijke situaties die je tegenkomt, je kernkwaliteiten (beter) wilt leren kennen of wanneer je als persoon wilt groeien. De één heeft behoefte aan het leren omgaan met (werk)druk en conflicten, de ander wil graag beter leren communiceren

YourBIZZ kan je adviseren in mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van persoonlijke coaching, training, omscholingstrajecten en loopbaanbegeleiding. Daarnaast is bij ons 20 jaar kennis aanwezig van werving en selectie als ook dito ervaring met de branche voor uitzendwerk en detachering.

Wij kennen de werkomgeving met haar valkuilen, begrijpen waar het om gaat en hebben vele goede kontakten met werkgevers.

Deze kennis en ervaring helpt absoluut bij het succesvol begeleiden van herintreders naar een nieuwe tijdelijke of vaste werkkring. Dit geldt overigens evenzo voor mensen die niet in hun huidige werkkring kunnen of willen blijven en dus gaan veranderen van baan. Ook zij zijn bij ons aan het juiste adres.

Her-intreders:Wanneer je een uitkering ontvangt (WW, WAO/WIA of IVA) en je bent op zoek naar een passende baan of je wilt een eigen bedrijf starten, kun je in aanmerking komen voor een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO).

Outplacement: In veel gevallen betaald je werkgever je outplacement traject als je gedwongen wordt om van baan te veranderen. Informeer bij je (personeels)manager of bij YourBIZZ naar je mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op en geef een nieuwe wending aan je leven!
Bel: 0172-404992 of 06-42808637 en maak een afspraak.

Website and all contents © Copyright YourBIZZ 2007, All rights reserved.